Over ENZO PELLINI

Over ENZO PELLINI

ENZO PELLINI is een jong bedrijf wat staat op een oud fundament. Vanuit onze expertise in leer, interior design en wand- en plafond-decoratie en hebben wij een jonge tak laten groeien waar de focus niet alleen ligt op mooi en betaalbaar maar ook op duurzaam.

Wij maken wand- en plafonddecoratie van duurzaam materiaal waar echt leer en vilt de basis vormen. Echt leer ademt de sfeer van de natuur, is stoer en chic en het isoleert. Het vilt is gemaakt van gerecyclede petflessen. Zowel de leren wandtegels, de vilttegels als de akoestische panelen zijn geschikt voor wanden en plafonds.

Wonen en werken in een stijlvol ingerichte omgeving waar je niet wordt gestoord door onnodig geluid en waar duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt.

Over Enzo Pellini
Over Enzo Pellini

Design voor je wand
in een handomdraai!

Al onze producten zijn heel eenvoudig op maat te maken en te monteren. DIY is ons uitgangspunt. Zo zijn de leren wandtegels en vilttegels voorzien van een afgedekte plaklaag die eenvoudig te verwijderen is. De akoestische panelen kit je simpel tegen de wand. De benodigde kit is bovendien ook in onze webshop te bestellen.

Alle materialen zijn ook heel simpel zelf op maat te maken. Een waterpas, metalen meetlat en stanleymes zijn al voldoende om je huis een prachtige make over te geven.

Webshop

In onze webshop kun je eenvoudig leren wandtegels, vilt of akoestische panelen bestellen. Twijfel je nog over de kleur of het materiaal? Vraag dan een gratis sample aan. En natuurlijk helpen we je graag met de benodigde gereedschappen en producten die je ook direct in onze webshop kunt bestellen.

Akoestisch paneel basalt - basalt

Showroom

We beschikken over een eigen showroom. In het NIDUM aan de Sint Elisabethstraat in Grave vind je een levendig en modern centrum waar liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle hun hart kunnen ophalen. Je kunt hier voorbeelden zien van wat we met leer op een wand kunnen doen. Of hoe een wand met akoestiesche panelen er nu eigenlijk in het echt uitziet. Zin om te komen kijken? Je bent van harte welkom. Maak een telefonische afspraak of stuur een mailtje voordat je komt want we zijn alleen open op afspraak.

Bezoek onze showroom op afspraak aan Sint Elisabethstraat 35 in Grave

Voorbeeld patroon in meerdere kleuren hexagon

Innovatie en ontwikkeling

ENZO PELLINI is een dynamisch bedrijf waar we altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen. De markt vraagt daar ook om. Zodra er nieuwe kansen en mogelijkheden zijn pakken we die op en transformeren we die naar mogelijk nieuwe producten. Zo zijn we nu bezig met nieuwe vormen in akoestische panelen. De eerste prototypes zijn al te zien in onze showroom in Grave.

Ons team

Wij werken met veel plezier in een goed georganiseerd en positief gestemd team. Dat vinden we allemaal belangrijk. Niet alleen voor onszelf maar ook voor jou, onze klant. Door korte lijnen binnen het bedrijf zijn we in staat snel in te spelen op vragen van de klant. Service staat bij ons hoog in het vaandel. En wil je appen of bellen? Dan kan dat bij ons ook altijd. Thomas en Karin staan je graag te woord.

Hexagon close-up foto