ENZO PELLINI BLOG

Handige tips, de leukste inspiratie en informatie over de producten van ENZO PELLINI vind je op deze pagina.

Blogs en actueel

 • Creëer een rustige en stijlvolle slaapkamer met de viltproducten van Enzo Pellini

  Goed slapen is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en welzijn. Het creëren van een rustige en ontspannende omgeving in de slaapkamer speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een goede nachtrust.

 • Verrijk je interieur & meubels met DIY-projecten met leren wandtegels

  Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je interieur te verbeteren? Overweeg dan eens het gebruik van leren wandbekleding van Enzo Pellini! Deze hoogwaardige tegels geven je muren een luxueuze uitstraling en kunnen een echt statement maken in elke ruimte.

 • 6 redenen waarom vilten wandpanelen beter zijn dan houten wandpanelen

  Waarom je zou moeten kiezen voor de akoestische vilten wandpanelen van Enzo Pellini in plaats van houten panelen? Als het gaat om het verbeteren van de akoestiek van een ruimte op een stijlvolle manier, zijn de akoestische vilten wandpanelen van Enzo Pellini de perfecte keuze.

 • Akupanel vs Akoestisch paneel

  We noemen akoestische panelen als ook wel Akupanelen. De panelen worden binnen gebruikt in ruimtes om galm en echo te verminderen. Akupanelen zijn platen bekleed met de structuur van een soort repen.

 • Akoestiek verbeteren

  Een huis vol visite, een keukentafel vol gezelligheid of een vergaderruimte met klanten en collega’s wordt een stuk minder leuk wanneer je last hebt van galm in die ruimte. Terwijl je elkaar iets probeert te vertellen galmt het geluid door de kamer.

 • Akoestische panelen in je woonkamer

  In een wereld waarin vol lawaai en afleidingen, is het essentieel om een plek te hebben waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Je woonkamer is vaak het middelpunt van je huis, waar je quality time doorbrengt met je familie en vrienden, ontspant na een lange drukke dag of jezelf verliest in je favoriete film of boek.

 • ENZO PELLINI wandbekleding bevestigen doe je zo!

  Wanddecoratie van ENZO PELLINI is heel eenvoudig te verwerken. Het is gemaakt voor de DIY’ers. Of je nu lerenwandtegels op je muur wilt of kiest voor akoestische wandpanelen.