Bestelling en betaling

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Je wijzigt of annuleert je bestelling als je nog niet hebt betaald.

Heb je je bestelling al betaald en geplaatst? Bel dan naar onze klantenservice tijdens de openingstijden.

Wat doe ik als mijn betaling is mislukt?

Mijn iDEAL betaling is niet gelukt

Heb je betaald via iDEAL maar weet je niet helemaal zeker of je betaling gelukt is? Controleer of wij geld van je rekening hebben afgeschreven:

  • Is er geld afgeschreven en heb je geen bevestiging van ons ontvangen? Wacht een uur. Neem contact op met onze klantenservice als je na een uur nog geen bevestiging hebt ontvangen.
  • Is er niks van je rekening afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt. Je bestelt dan gewoon opnieuw.

Mijn creditcardbetaling is afgekeurd

Is je creditcardbetaling niet gelukt? Dan annuleren we de bestelling. Bestel opnieuw en kies voor een andere betaalmethode.

Waar is mijn bestelling?

Wil je weten waar je bestelling blijft? Je hebt van PostNL een e-mail ontvangen met je track & trace code. Bekijk via de track & trace link in je bestelbevestiging waar je bestelling is.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij versturen je pakket met PostNL. Voor webshop alle bestellingen geldt: op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

*. Wij bezorgen op maandag tot en met vrijdag. Deze levertijd is een inschatting. Hebben wij je bestelling verstuurd? Dan krijg je een e-mail met een track en trace code van PostNL. Zo weet je precies waar je pakketje is.

* De levertijd staat vermeld in werkdagen; daarbij tellen de zaterdagen, zondagen en feestdagen niet mee.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen verzendkosten voor onze producten binnen Nederland en België vanaf € 7,50. Voor Duitsland geldt dat vanaf € 9,95. Voor stalen gelden andere prijzen.

Wat kan ik doen als ik mijn bestelling niet kan aannemen?

Heb je iets besteld maar ben je niet thuis? PostNL laat een ‘niet thuis bericht’ bij je achter. Via de website www.postnl.nl kan je heel eenvoudig een nieuwe afspraak maken of je kunt kiezen voor het afhalen bij een PostNL-punt.

Wat doe ik als mijn artikel of pakketje is beschadigd?

Zie je bij het openmaken dat een of meerdere artikel(en) is (zijn) beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice. We vragen dan om foto’s van het pakket en de schade.